Hola!
Aquí va una recepta d'allò més bona!
Ingredients (2-3 persones)
-----------------------
1 esberginia
4 tomàquets madurs
1 mica de mozzarella (i emmental si teniu)
Instruccions
-----------
1r Tallar l'esberginia en rodanxes ben primes
2n Pelar i tallar en daus els tomàquets
3r Fregir un moment l'esberginia (sense que s'arribi a daurar) i escorreu-la bé
4rt Sofregir el tomàquet amb una mica de sal, i si no us agrada el punt àcid, una mica de sucre
5è Preparar per posar-ho al forn: una safata amb una capa ben fina de crema de llet, una capa d'esberginia (que es montin una mica), el tomàquet i una mica del formatge per sobre (just perquè ho tapi)
6è Cinc minuts al forn (si el forn està xusco com el meu serà 1/4 d'hora o vint minuts)
I a gaudir! Senzill i boníssim!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Dono fe, estava bonísssssssim!!!
suposo que estaria bo, perque em crec el jordi, perque lo que es la foto fa una mica fli-flai-violiii
Publica un comentari a l'entrada