16/11/08

Menu del dia

Hola!

Aquí va una recepta d'allò més bona!

Ingredients (2-3 persones)
-----------------------
1 esberginia
4 tomàquets madurs
1 mica de mozzarella (i emmental si teniu)

Instruccions
-----------
1r Tallar l'esberginia en rodanxes ben primes
2n Pelar i tallar en daus els tomàquets
3r Fregir un moment l'esberginia (sense que s'arribi a daurar) i escorreu-la bé
4rt Sofregir el tomàquet amb una mica de sal, i si no us agrada el punt àcid, una mica de sucre
5è Preparar per posar-ho al forn: una safata amb una capa ben fina de crema de llet, una capa d'esberginia (que es montin una mica), el tomàquet i una mica del formatge per sobre (just perquè ho tapi)
6è Cinc minuts al forn (si el forn està xusco com el meu serà 1/4 d'hora o vint minuts)

I a gaudir! Senzill i boníssim!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Dono fe, estava bonísssssssim!!!

Gerard Marti Isern ha dit...

suposo que estaria bo, perque em crec el jordi, perque lo que es la foto fa una mica fli-flai-violiii